Bemutatjuk tervezőinket
Fekete László
Specifie an alternate text for an image

Az Átrium Kft. a legelsők között ismerte fel és kezdte meg a fürdőszobák szoftveres látványtervezését és értékesítését. Ma is a legkorszerűbbnek tartott szoftverrel és óriási tapasztalattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.

A piacvezető német ViSoft 3D program segítségével tervezőink a teljes európai gyártói termékpalettával dolgozva teljesen realisztikus képeket tudnak arról készíteni, hogyan néz majd ki a fürdőszoba vagy az üzleti tér a kiválasztott burkolattal és kiegészítőkkel. A szoftvert folyamatosan fejlesztik és évről-évre az legújabb burkolatok, csempék, szaniterek, csaptelepek, bútorok kapnak benne helyett, így adatbázisa mindig az éppen forgalomban lévő anyagokból dolgozik.

Ez azt jelenti, hogy ha kiválasztja az Önnek tetsző, Atlas Concorde, Novabell, Supergres, Ravak, Riho, Hansgrohe vagy egyéb márkákból az adott terméket, akkor mi már azzal tervezünk és még a kivitelezés előtt láthatja, hogyan fog kinézni a fürdőszobája. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a közlekedésre, világításra is, így ergonomiailag is a lehető legtökéletesebbet hozzuk ki az Ön által biztosított helyiség adottságaiból.

Ismerje meg tervezőinket, akik hatalmas tapasztalattal, de nem rutinból, hanem az Ön egyedi igényeit szem előtt tartva térképezik fel és tervezik meg azt a fürdőszobát, amit igazán szeretne.