Blustyle Country - elegánsan rusztikus
Fekete László
Kép

A Blustyle időről-időre olyan megragadó termékekkel rukkol elő, amelynél az ember elbizonytalanodik és meg kell érintse az anyagot. Ez tényleg fa vagy kerámia? A Country névre hallgató új termékük pontosan ezt az érzést kelti amikor megpillantjuk.

A kerámia már régen több annál, mint egy szép fényes felületű burkolólap. A korszerű technológiáknak köszönhetően a kerámia mára egy izgalmas alapanyaggá vált a tervezők kezében, amellyel számtalan anyagot lehet utánozni úgy hogy miközben az eredetihez megszólalásig hasonlóvá válik, megtartja azokat a jó tulajdonságait, ami miatt a belső építészetben oly kedvelt.

A Blustyle Ceramica-t talán nem kell bemutatni, ők is a vezető európai gyártók sorába tartoznak a kerámia és kőporcelán anyagok és burkolatok fejlesztésében. Egyedülálló stílus, mértéktartó, de felismerhető olasz finomságával méltan kap figyelmet a prémium burkolatok után vágyó építkezők és a tervezők széles körében.

Most az egyik új termékükre szeretnénk a figyelmet felhívni. A Country fantázia névre hallgató termékük nem csak megjelenésében, de árával is kivívja magának a tiszteletet. A Country kerámialapok rusztikus, mégis elegánt megjelenése azok körében lesz előssorban kedvelt, akik szeretik a természet nyers erejét és a fa padlóburkolatok szépségét otthonukban tudni, ugyanakkor egy tartós, a környezeti hatásokra kevésbé érzékeny anyagot keresnek. A Country mindezeknek tesz eleget, hiszen a megszólalásig hasonlít egy kissé durván megmunkált padlóra, hajópadlóra, lerakása mégis az átlagos padlóburkolatokhoz hasonlóan egyszerű.

Mondanunk sem kell,hogy hatásában a fa textúra egy rendekívül meleg hatású, kissé a faházakra jellemző látványt nyújt. Mégsem mondanám ezt a rusztikus hatást "vidékinek" mert hihetetlenül elegáns hatás érhető el, amennyiben a bútorok, és egyéb berendezési tárgyak kellően finoman vannak megválogatva. Mondhatjuk azt is, hogy jobban kiemeli az adott térben elhelyezett bútoraink igazi finomságát. A hatása az első perctől kezdve megragadó. Lakásunk bármely részében alkalmazhatjuk, így a fürdőszobába is jó szívvel ajánljuk, elsősorban azoknak akik a természetes vagy skandináv design kedvelői.

Ejtsünk szót az áráról is, mert ebben is meglepetést tud okozni a premium burkolatok áraihoz mérten. Az Átrium Kft. most bevezető 9.840 Ft/nm-es áron tudja nyújtani azok számára, akik szeretnék ezt a különlegesen szép fa hatású kerámia burkolólapot otthonukban tudni. Látogasson el bemutatótermünkbe, ahol meggyőződhet arról, hogy a kerámia az Ön érzékeit is próbára teszi, majd rabul ejti.